Erwin Feenstra Hoveniersbedrijf uit Staphorst: betrokken bij uw tuin

Hoveniersbedrijf Erwin Feenstra is een jonge, groene onderneming. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan onder de vleugels van een werkgever, besluit Erwin Feenstra om in september 2011 zijn eigen hoveniersbedrijf op te richten in Staphorst. De bevlogenheid van deze alleskunner komt terug in de werkwijze van Hoveniersbedrijf Erwin Feenstra.

Vooraf zetten we uw tuinwensen om in een tuinontwerp. Uitgangspunt is dat we tot een plan komen waarmee uw tuin nog jaren vooruit kan én waarin uw wensen terugkomen. De verhouding tussen beplanting en bestrating, kind- en/of diervriendelijkheid, vijver, kleurgebruik, bloeitijd: met alles kan rekening gehouden worden.  Ook vinden we dat uw tuin aan moet sluiten bij uw woning, we kijken in het ontwerp verder dan de tuin alleen.

Het belangrijkste onderdeel in de werkwijze is dat alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Van het ontwerp van uw droomtuin tot het planten van de laatste zomerbloeier. Maar ook na de aanleg van uw tuin zijn we er voor u. Wij kunnen u de zorg voor het tuinonderhoud volledig uit handen nemen zodat u op elk moment in het jaar kunt genieten van een fantastisch onderhouden tuin.