Bent u uitgekeken op uw huidige tuin, of bent u pas verhuisd en is de tuin nog niet naar uw wens? De eerste stap is het maken van een tuinontwerp. Het begint altijd met een goed gesprek. Hoveniersbedrijf Erwin Feenstra uit Staphorst kiest voor een persoonlijke aanpak en gaat daarom graag met u om tafel.

Bedenk dat een tuinontwerp kennis vereist. Voor de bouw of verbouw van een huis neemt u bijvoorbeeld ook een specialist in de arm. Deze kennis kunnen wij u bieden. In een tuinontwerp zetten we uw wensen om in een concreet ontwerp, afgestemd op de ligging en bestaande ruimte. In het ontwerp houden we rekening met wat u wilt: de hoeveelheid beplanting, bestrating, vijver, kind- en/of diervriendelijkheid, kleuren etc. Bedenk dat een ontwerp de basis is voor uw tuin van waaruit we verder kunnen werken. Immers, een tuin blijft groeien en is nooit echt af. In het tuinontwerp bepalen we de basis waarmee u nog jaren vooruit kunt.

Het kan natuurlijk ook dat u al het een en ander in uw hoofd heeft en er dus geen volledig ontwerp nodig is. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Een goed advies en kleine schets leveren dan al een goed beeld op. Uw wens is onze inspiratie.