Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een tuinhuis, is het creëren van bergruimte. De mogelijkheden bieden vandaag de dag echter toepassingen die meer recht doen aan de naam tuinhuis. Tegenwoordig kan een tuinhuis namelijk zoveel meer kan zijn dan een ‘rommelhok’.

Naast praktische overwegingen kan een tuinhuis ook een esthetische waarden hebben. Een goed ontworpen en gebouwd tuinhuis, is in lijn met het karakter van tuin en woning en kan de tuin afmaken. Een tuinhuis is een verrijking van uw tuin, veraangenaamt de tijd die u in uw tuin doorbrengt en verruimt ook de periode waarin de tuin gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een tuinhuis met overdekte veranda waar u ook in het najaar en de winter nog heerlijk buiten kunt genieten van uw fraaie tuin.

Al deze toepassingen in combinatie met bergruimte voor uw gereedschap, fietsen, potten etc. maken een tuinhuis een investering die zeer de moeite waard is. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor een tuinhuis in uw tuin.